Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Wednesday, August 25, 2010

Berita Hangat+Gumbira buat staf-staf GOMEN!

Salam,


Buat ape petang-petang cenggini?Dah siap masak tuk berbuka?Saya x masak harini,Incik Suami ade program berbuka kat surau.TAmbah pulak saya tengah BENDERA MERAH,so terasa tersangatlah malas nak isi perut sendiri.MAkan ape yang ade je.


Wowwww..
Berita yang menggumbirakan buat semua staf kerajaan+pesara!
Derang dapat duwet rayo tahun ni.RM500 tu!Boleh cover separuh bajet raya woooo..
Rezeki orang GOMEN.Bagi orang yang x GOMEN plak terpaksalah pulun nak cukupkan bajet raya,ye x?


DAn bagi yang separa-GOMEN like my husben lak,terpaksa lah korbankan waktu off-day utk buat OT demi nak tambahkan income.


Tapi x mengapalah,rezeki masing-masing kan.Mungkin rezeki mereka kat situ,rezeki kita pulak kat tempat lain.Allah dah bagi kesihatan tubuh badan pon,dah cukup besar nikmatnya.
Syukur!!


To Mak Long:Wah,raya sakan lah yer tahun ni.Poket tebal!wuhuuuuuu..
Bolehlah kasik Adam duit raya manyak-manyak yer.Kalo boleh tuk mak dia sekali eyhhhh..heeee

2 comments:

ummi nia said...

tuela..blh tampung sket-sket..kalo x mmg poningla..

Masrina binti Alim said...

rezeki nia..
moley meli baju tantek-tantek tuk ninia yg syomellsss,kan?
nak tanya,ummi nia ni org kelate ke?