Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Sunday, October 10, 2010

Pemberitahuan-Sila bace yea to all my contestants!

Salam,

Pertama sekali Ummi nak mohon maaf kepada peserta contest Ummi [yang join after date 7 okt].Atas halangan kesihatan Ummi tak dapat nak terjah ke blog anda semua setakat hari ini.Badan rase sangat2 kurang sihat sehari dua ni.Mungkin pembawakan budak agaknya.

Insyallah,apabila keadaan kembali pulih Ummi akan terjah blog kawan2 yea dan umumkan pemenangnya.
KAt sini Ummi nak ucapkan terima kasih kepada semua kerana sudi join contest sulung Ummi yang tak seberapa ini.

Doakan Ummi cepat sehat dan kembali aktif berblogging seperti biasa.ok.
Ta-ta

*______________*

4 comments:

Momma Mia said...

Semoga cepat sembuh. Amin!

kemma said...

cepat sembuh yea..:))

Cute MuM said...

semoga cepat sembuh...
pembawakan budak lah tue...

UMMI AMNA&AMZAR said...

salam..ummi dah ok? ummi cni doakan ummi sana sihat ye..sonotnye pregnant lagi..tahniah!