Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Wednesday, October 6, 2010

Alhamdulillah,i'm pregnant again selepas keguguran 2 bulan lepas.*syukur*

Salam,


Syukur ke hadrat Allah swt yang Maha Kaya lagi Maha Pemurah atas nikmat bahagia serta rezeki yang melimpah.


Lagi berita gembira utk dikongsi bersama, "I'm pregnant again"


*Sangat gembira*


Insan yang terlebih-lebih bahagia adalah Incik Suami lah kan..


Lebih bermakna kehidupan kami dengan berita yang amat menggembirakan ini.Walopon anak ke-2,tapi eksaited tuh tetap ada mcm nak dapat pertama dulu jugak.Melegkapkan lagi keluarga bahagia kami.

yeahhhhh..huyeeeeeaaaa..huyeeeeaaaa...
Pasni Adam akan jadi Abang Long.Dapat kawan nak main-main.
Ummi take care eyk,Adam janji takkan notti-notti lagi dan akan jadi gud boy jer.
Promiseeeee!

*hepi tol dia siap tepuk-tepuk tangan tuh*

Cuma satu saje harapan ku,agar semuanya selamat dan tidak berulang kejadian yang lalu.Perit utk alaminya lagi.Kawan-kawan please doakan saya yer supaya selamat dan kandungan ini kekal sehingga tiba waktu kelahirannya.*ameen*






11 comments:

sarah-najwan said...

salam...

tahniah yer...adam suke nk dpt geng baru...akak da ckup 4 org..hehe

muffins Jue said...

alhamdulillah..
tahniah kak..Jue tumpang Epy ye..
bila la pulak turn Jue ye..huhu

mummy_ayu said...

congrats!!! wah berita gembira nie...take care dear...harap semuanya berjalan dgn lancar & selamat hendaknya..amin!

Masrina binti Alim said...

terima kaseh semua.rezeki dari Allah..Alhamdulillah

lydzar said...

congrates! take care tau..

welcome to makyong club 2010/2011 :D

due bila ni?

ummi nia said...

salam..tahniah kak..

Masrina binti Alim said...

hai lydzar..
kalo ikutkan,mayb bulan 5 tahun depan?lydzar bila due?wah,dah jumpa geng makyong nih..hahahhaha

zurazari said...

tahniah dear....

haszuraidah ishak said...

tahniah..jaga diri leklok..wah mesti adam suka..hihihi..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

alhamdulillah..tahniah ye mas..hehe bila la lin nak sejejak ni!! huhu smoga selamat semua nye.. :) nanti dah selamat deliver, kita cite jamu pulak ye :)

Masrina binti Alim said...

Lin nak tambah lagi ke?Insyallah ade tu..heee..
mmm,ckp psl jamu lin,kita ade beli jamu patani hari tuh.sempatlah makan dua kali tup2 tau pregnant tros berhenti.tapi mmg menjadi lah jamu patani tuh.rasa ringan jer tubuh ni.sihat.nanti pas bersalin nak sambung makan lagi lah..