Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Monday, October 4, 2010

Kami di Kuala Lumpur~Istana Hotel

Salam petang to all my luvly frens,


Petang ni,saya bersiaran dari Hotel Istana Kuala Lumpur.Bukan suka-suki berjoli datang cni,tapi ikut Incik Suami berkursus di sini.Semuanya di sponsor penuh oleh Mr.P*******,makanya ambiklah peluang ni kan.Kalo takder RM ribu-an,mane kan dpt nak nginap kat tempat best cenggini sesuka hati.


Jarang turun KL tuk bersuka ria,ni pestime rasanya jejakkan kaki secara langsung kat cni.Penahlah sampai beberapa kali,tapi semuanya ada urusan tertentu.Memang x biasa nga selok belok kat KL ni.So,coming here for this time nga Incik Suami pulak tuh,tambah ceria coz ada Adam same bolehlah jalan2 sekitar cni malam nanti.


Actually kami tiba kat KL ni malam tadi lagi,tapi dek kefenatan yang melanda baru hari ini mengaktifkan diri utk berblogging dgn cemerlangnya.Tambah pulak line clear jer kat cni,High Speed Wifi secara PERCUMA.wowwwww,sound so interesting rite!Ofkos lah menarek tertarek,yang berbayar pon x pat surf tenet selaju+se'best' ini.Asek sengut2 ayam jerk.


Masa sampai malam tadi check in kat hotel lain,dekat2 cni gak.Tapi,kualitinya hampehssss.Bilik kecik,dalam bilik air tu wayar pili pon tak dak.Sangat2 leceh bila nak lepas hajat.Ngan layanan yang ntah hape-hape.Sangat x puas hati sebab harganya pon mahal RM280 sehari.Nasib baik ade rezeki dapat bilik kat Hotel Istana ni.Jauh bezanya berlipat-kali ganda.Baru puas hatiku!


tak nak citer banyaklah kat cni,next entry saya citer lagi aktiviti selama 4 hari 5 malam kat cni. Jom kita tengok sekitar bilik penginapan kami kat Hotel Istana.



Posing maut dulu eyhhhhhh
Jangan mare daaaaaa



Ruang tandas yang luas nga decoration yang sgt cantik.Boleh masuk tido pon dalam tuh.
Bersih dan selesa.

Ruang santai yang luas dan selesa.Memang berbaloi-baloi lah tukar hotel pagi tadi.Kualiti yang sgt jauh bezanya,padahal harga hanya beza spoloh hengget sajork.


Pemandangan teros dari tingkap bilik,nampaklah bangunan kebanggaan Malaysia,KLCC Twin Tower.Malam lagi cantek nga lampu neon yang sgt indah!



Ini budak tak dak lainlah kejonye,aktiviti meng'explore' sampaikan dalam gobok pon nak masuk tengok gak.
Pastuh buat moke tak bersalah jerk kan,lasak btoiiiii



Yerk yerk oooo jer bercakap kat tepon tuh,padahal Baba dah cabut wire.Macam tuhlah gelagat dia.Makin hari,ade-ade jerk benda baru yang dia buat.


Sudah mau jam 4 ptg,mau bersiram.Jap-jap lagi Incik Suami balik then nak poyie jenjalan dekat-dekat sini.

Nanti kita ceriter lagi yea.bye





4 comments:

Rizziela said...

dekat sangat dengan office saya...Office saya ada dlm gambar dr bilik tu..yg warna hitam....tingkat 24 yer :D

Masrina binti Alim said...

oooo..yea ker..z sangka,dekat rupanya kita ni yea.
Salam kenal yea Ziela,

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

wahh..jalan2 ikut baba ye adam.. suka nye la dia.. tp aunty tgk, umi yg terlebih suka! hihi takpela..lin pun slalu ikut suami lin kalau dia kena ke mana2.. tp dah lama gak dia tak outstation.. maklum la mas, Mr P******* tgh jaga bajet..cost optimization la konon! hikhikhik ssyyhhhh.. :P selamat bercuti :)

Masrina binti Alim said...

btol tu lin..Ummi ni dia ni yg terlebih eksaited.hahahahaha..
itulah,husben ni pon dah setahun lebih x pat kursus kat area KL ni,selalu kat area kerteh sana jer..jimat bajet lah kate kan..
sekali skala dpt chance mcm ni,orait gak kan..heee