Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Saturday, March 26, 2011

Tak pernah dibuat orang;Adam berenang kat daratan.wakakakaaa

Assalamualaikum,
Selamat tengahari semua.nyempat lagi Ummi nak membebel kat cni sementara tunggu waktu Zuhur.ekeeekekkekee

U all dah makan tengahari kew?Kami bertiga santap mee goreng sajork for lunch.dapur tak berasap hari ni coz dah kehabisan stok lauk pauk dlm freeze.petang lah baru turun ke Binjai cari stok.

Makan ringan2 je sbb Baba nak banje Ummi nga Adam kay ef chee petang nih.huh,mengidam k nak makan kay ef chee since minggu lepas lagi.Kebetolan Baba pon off hari nih,makanya dptlah menunaikan 'hajat'.dah menetes air liuq ni.terbayang-bayang ayam goreng yg lazat lagi crunchy.perghhhhh,nyum-nyum-yummmm..

Time ngandungkan Adam dolu,asek ngidam nk makan McD.Waktu opis tgh keja melambak2 pon buleh turun beli bubur ayam McD.almaklumlah opis kt CS,makanya macam2 ado.tak sopan hokey.tp nak buet macam mano,udahnye nama pon mengidam,lautan api sanggup ku redah (ceeewaaaahh..ayat x menahan gitew)

Lari tajuk sudahhhh aku nih bahhhh.Kalo dpt membebel,mesti melalut ke laut punye.k lah,back to the title......

Alkisahnya petang semalam bawa Adam ambik angin kat pantai,ke mana lagi kalo bkn ke Pantai Penunjuk destinasi pilihan kami.Dan tak sah lah kalo gi pantai,mesti la ade agenda mandi manda kan.
Macam biasalah,yg plg eksaited bila tgk air adlh my hero,Adam.pantang nampak laut,mesti nak terjun aje.Dats why kami suka bawak dia pergi Pantai Penunjuk nih coz ade alur cetek yg amat selamat utk budak2 kecik cam Adam ni.

Apalagi,kasik can la kat dia nk lepaskan hajat.Asek terperap je kt dlm umah,kesian juge nengok.Moh kite tengok segala kejadian petang semalam..



Main air or main pasir???


aaa...aaa...aaaa....aaa
dah dapat dah apa yg dia suke
;D


muncong mulot dpt main pasir.
haih la Adam

Baba la tukang layan karenah anak teruna sorang nih.Ummi dh x larat nak aktip cam dolu.
Cepat mengah..


Mak buyong tukang tengok ajer

splash-splash-splash


gelak sakan dpt main air-splash-splash nga Baba dia
terhibur tgk anak gelak-sunyum selalu
&

yang paling menggelikan hati,Adam buat aksi
^^^

^^^


video
berenang ker ape ntah,crawling kat atas darat.nak pecah perot Ummi gelak tgk dia buat mcm nih.
you are so funny my boy!

Cukuplah sesi membebel-bebel utk hari ini.esok hari,ade modal ai meniaga lg yea.

ta-ta-ta

No comments: