Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Friday, March 25, 2011

So sweeeeettt dis video!Sejuk perut Ummi mengandungkn kamu my big boy X__X






 Salam petang Jumaat all...
 
Memang priceless bila dpt saksikan  anak membesar depan dgn kedua-dua bijik mata sendiri.every seconds,never missed every momentos!
memang berbaloi-baloi lah duk umah ngadap si anak wpon terpaksa melayan karenahnye yg bermacam-macam.

kekadang tuh sampai tak terlayan,dan biarkan aje dia nga labu-labunya.sepahkan mainan,sampaikan berjalan pon kaki terpijak atas mainan.can u imagine that?
*pasrah je lah.nak buet cemano,ye dok?*

Dah makin besar anak Ummi nih,dah big boy.Sekejap je,pejam celik pejam celik dah 2 tahon pon usia Adam.Sebulan dua lagi,dah nak jadi Along.must be a good Along to ur sis hokey ;))

Dalam sibuk melayan keletah dia yg bermacam-macam,sempatlah jugak Ummi record video Adam tgh berdoa pas solat Isyak nga Baba.Selalu asyik terlepas jer nk record aksi dia bersolat (dah tiga-tiga bersolat,sape pulak yg nak recoed kan video,ye idok?)

Ape pon,layan la video nih yer..
zasssssssss

^

^

^^^^ 


 


video

Alahai,sweet cam makan gula-gula kapas!
Berdoa siap gaya menangis lagi tuh.
u all nak tau mane dia tiru aksi comel nih?
kat mane lagi kalo bkn belajar dari TV,gaya arwah Ust Asri berdoa dlm slot Indahnya Iman@OASIS
(besar pengaruh TV terhadap perkembangan minda anak-anak kita.it can be a good teacher to our children.tp kita sbg parent,kite kena lah pantau sentiase ape yg anak kite tgk.kena pandai pilih channel yg sesuai utk mereka.
to have a good child,we must be a good parent,rite?)

























No comments: