Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Friday, September 17, 2010

Open House@Kutip Duit Raya

Salam,

Selamat pagi semua!

Semalam kami bertiga ke umah kawan baba,dia buat open house.Tenkiu to Pak Cik Din Kayo nga isteri,Kak tiey atas jemputan.

Kami antara yang terawal sampai,heee.Bukan pe,datang awal orang blom ramai lagi yang sampai.Senang sket nak control my super duper lasak boy sorang ni haaa.Orang lain tengah sibuk makan,dia plak sibuk duk jaga tong air sirap.Pandai plak tu duk nak tekan injap tong air nak buh air dalam gelas sendiri.
Macam-macam lah ragam dia..

Macam-macam menu yang tuan umah sediakan.Mee kari,sate,nasi dagang.Bahagian pencuci mulut plak ada agar-agar,puding n macam-macam lagi.
Sangat besh!
Isi perut sampai x hengat la semalam.Pergi perut kosong,balik umah perut penuh kekenyangan.heeee,rezeki jangan ditolak.ye dak?


Sempat berposing sebelom kuar umah.
Gedikss nyer la hai..
heee

Aktif ke sana ke mari,
memang tak takut orang langsung,frenly jek memanjang

minum air sampai dua gelas tuh,
siap pakai sudu bagai.
kelakar tol la anak Ummi


Sebuk duk jaga tong air


Penat berlari,pause kejap minum air kasi hilang kering tekak


mamam sate syedapppp


On enjin balik semula

futnot:nak masak ape erk berbuka nanti?mee kuah?pon ok jugak..ermmmm..menjejes air liur pose-pose cenggini bila teringat mee kuah..jeli-juzzzzzzzzz








2 comments:

Cik Luva Arh said...

mas, aktif btui anak mas tu ek..hehe.. comel pulak tu.. mas, nti sudi2 la follow blog ah yg xseberapa tu ekk.. hehe

Masrina binti Alim said...

Anak lelaki la katakan ah,aktif nyer menjadi2 la kan..
ah sori psl tak pat jumpa ah raya kali ni.orang dah balik kemaman semula doh.
orang dah follow blog ah tu.pasni bolehla bace coretan ah plak yer..
welcome to blogging world!