Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Friday, May 21, 2010

Sedeyyy nye...spec mata Ummi patah riok dikerjakan nye...huhuhuhuhu

This is my first entry in sad mode :((((

Tak tau mcm mana nak mulakan entry ni..sob..sob..sob..
Adam dah rosakkan Ummi punye spec mata.Ummi sayang sgt spec tu,dah hampir dua tahun Ummi guna and still in good condition..but in one second,it broke down.Huhuhuhuhuu..

Sedeyyy..Sedeyyy..Sedeyyyy..

Naper Adam rosakkan spec Ummi sayang?????
Terkedu i tgk spec mata tu kat atas lantai..kedua-dua kakinya dah patah.Tak tau lah bila masa dan macam mana Adam boleh amik spec mata tu.Rasanya i dah sorokkan kat dlm drawer.Memang i tak sedar langsung spec tu boleh ada ngan dia.Yang pelik tu,Pandai pulak dia bukak case tu,pada halnya case tu memang closed tightly.

Tengoklah apa dah jadi ngan spec mata kesayangan i ni....

Tempang sudah spec mata Ummi dikerjakan Adam
Sayang sangat ngan spec mata ni.
I buat ngan my first gaji masa keja kat JB dolu.
So SAD!!!
Baba,boleh mintak ganti tak???

Tak tau la boleh repair lagi ker x ni.Harap2 boleh lagi la,wpon masuk ICU,I rela..sayang gilerr..
Next time,i kena control btol2 la Adam ni.Semua benda dia nak main.Benda-benda yg kita fikir impossible pon dia bleh buat skang ni.Panjang btol akal anak Ummi ni yer..
Kalo u all nak tau,tombol dapur gas pon dia pandai tutup.Ada sekali tu,i tgh masak,tup-tup dapur gas tu dah padam gara-gara tangan si kecik tu la.So dangerous!!!!Memang i kena pantau dia baik-baik pas ni.Pantang lepa,macam-macam dibuatnya.

Okies la u all..i nak kol incik suami ni..nak mengadu domba kat dia psl hal ni.Incik suami mesti ckp mcm ni,
'Apa nak buat,benda dah nak jadi...'
itulah jwpn dia tiap kali ada tragedi yg berlaku.PASRAH..huhuhuhuhu..

MODE SEDEH  ;o(((


3 comments:

liennasts said...

kena tukar bingkai lah kot..

diana said...

kecian nyer mas..hihihi.
kena ganti la nmpaknyer...

Masrina binti Alim said...

nampak gayanya mcm tu la..berganti spec mata la..huhuuhhu..