Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Friday, May 7, 2010

Contest BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE by N.A.I

Salam..
Nak join contest dari NAI ...Contest yg sgt menarik
Baby wif SOOTHER or FEEDING BOTTLE


Nak masuk contest,kena laa follow syarat2 yg ditetapkan.Simple ajer..

Scroll down

*****

****

***


SYARATNYA sangat senang bagi mereka2 yang suke join contest mcm N.A.I ni.
1. Jadi FOLLOWER blog ni – ngeee..;)
2. Buat ENTRY berkenaan dgn contest.DONE
3. COPY banner di atas and letak kat side bar blog u all dengan link sekali la.DONE
4. Upload SATU atau DUA gambar anak yang berumur in between 0-4 tahun dengan PUTING atau BOTOL SUSU atau KEDUA2NYA sekali pn boleh tp jgn lebih dua keping.DONE
5. Sertakan sekali nama anak, tarikh lahir, dan email u all untuk dihubungi DONE
6. Sila TAG kepada member2 anda yang ada anak..berapa TAG pn xkesah at least SATU DONE
7. Dan last sekali JANGAN la lupa tinggal komen berserta linknya kalau tidak nanti cane N.A.I nk terjah untuk confirmation u all nanti. DONE

LAIN-LAIN
*Contest ini bermula pada 5.5.10 sampai 6.6.10…sebulan

Memandangkan anak i ni mmg hantu puting
{dahulu la..but now i dah berjaya buang tabiat x comey tu :)) }
So, i pertaruhkan gambar ini

^^^^^^^

^^^^^

Nie gambar masa dalam hari lagi.Puting lagik besar dari tuannya.
Mula2 nak bg dia nyenyak tido jer,tak sangka pulak dia boleh addict sampai umur setahun.


DAN JUGA GAMBAR INI



Setia pada yg satu..puting yg sama..


Info:

NAMA ANAK:ADAM KHALISH BIN MOHD SHAPIZA
TARIKH LAHIR:14/2/2009
EMAIL:shadamina@gmail.com

Memandangkan syarat kena tag beberapa teman lain,so i nak tag beberapa kawan maya i dari dunia blogging ni:

Mama Qies (Kak Yat da hot mommy)
Mama Zakwan
Mama Rizqullah

Selamat bercontest semua,sama2 kita memeriahkan lagi contest by NAI!!!!

2 comments:

N.A.I said...

Ok baby Adam, dh tgk dh, comel sgt kecik2 dh isap soother jugek.

Masrina binti Alim said...

Harap2 dapat tarik perhtian juri lah yer..heee