Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Wednesday, November 10, 2010

Diye dengan hobi barunya.Kekadang bikin Ummi *grrrrrrr..* sama diye

Salam..


hi teman-teman ku sekalian alam maya.Lama sudah tak bercorat-coret di sini.mood ber'blog' ke laot seminggu dua ni.Bukak blog,tapi tekan2 mana yg patut jer.Nak bercerita lanjut cam malas yg amat sangat.


hari ni nak bercerita ttg satu2nya buah hati pengarang jantung saye.ttg hobi baru diye.Hobi yang bisa buat Ummi rasa nak menjerit cam tarzan.
U all tengoklah sdirik yea ape keja dia tiap-tiap hari...




"bosannyer..nak buat ape ni yea?"



"Haaa,dapt idea!"


inilah operasi diye tiap2 hari.
grrrrrrr   

Sepanjang hari lah Ummi duk melayan karenah baru diye nih.PAs kemas,skejap jer x sampai 15 minit diye buat lagik.LAstly,Ummi biarkan aje.kalo dia sepahkan dari pagi sampailah diye tido baru Ummi kemas.Then,bangun dari tido dia buat lagik.Apelah yang dia seronok kan sgt main nga kusyen tu seme.MAin lompat-terjun,golek-golek,main auwww-chakkkk.haihla anak.Akal tuh panjang jerk.kretip mencipta mainan dalam imaginasi sendirik.

Auwwww chakkkkk!!

Olololololo,my cute Along.PAndai bodek Ummi yer,tak kena marah ler tuh
 (^___*)


Jelingan manja yang selalu buat Ummi cair,yang selalu buat hati Ummi membara disimbah kedinginan.
Pengubat duka lara,peneman sejati







2 comments:

.::Lynn::. said...

banyak2 mainan... sofa jugak dia main....mama yang nangis.....

Masrina binti Alim said...

huhuhuhuu..tu la Lynn..punya lah bapak dia beli mainan,tapi x main pon.barang2 umah jugaklah jadi sasaran