Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Saturday, November 13, 2010

Bawa Along main air pantai.he like it (*O*)


Last week,Ummi+Baba bawa Adam a.k.a Along ke pantai lagi.
yeayyyyy!!!

Tak jauh pon,pantai dekat-dekat sini jer,mane lagi kalo bukan pantai kesukaan kami iaitu Pantai Penunjuk.

why we do like this location so much?

coz pemandangan dia sgt cantik.ade batuan besar2,pasir yg bersih.
dan yg paling penting ade alur air cetek,boleh lah my hero ni berendam sepuas hati.

U all tengok lah betapa suke nya dia bila dpat main air.selalunya kat umah,suka masuk berendam dlm baldi.haaah,skali dpt peluang,dia berendam sampai x nak balik u!

tengoklah ni yea

~ ~ ~ ~ ~ ~

video

No comments: