Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Saturday, January 9, 2010

Adam dah nak cecah usia 11 bulan..Pandainya udah macem-macem

Kerajinan Ummi memuncak tuk update blog kali nie.. Semalam dah citer pasal vacation.. And now nak citer pasal anak teruna idaman Malaya i la pulak.. Dah lama bercita-cita nak tell story ttg his 10 months milestone.. Tapi bese la kan.. Tahap kemalasan yang tinggi menyebabkan hasrat tu extend.. Adam pon dah nak masuk usia 11 bulan pon.. So, kali ni kira jadi la.. Mari kita tgk saper yg kena!!! *suka tgk kartun Upin &Ipin..tak berganjak dari depan TV,pastu suka gak tgk Iklan Raja Lawak. Siap boleh cam bila dengar iklan tu dari jauh..cepat2 pegi duk depan TV *suka bersosial..bila jumpa orang,siap tepuk tangan+gelak segala..pastu jelir lidah(ai,mana dia dpt pun tak tau laaa..anak Ummi memang..) *pandai tiru gaya Ummi marah:especially bila dia nak main benda yg Ummi larang,dia akan tgk kat Ummi dan tiru gaya Ummi marah kat dia..siap angkat tangan+mulut becok membebel mcm mak nenek..(alahai..anakku..sungguh comell!!) *sudah boleh bangun berdiri dgn sendirinya,tapi takut nak menapak ke depan.. *gigi bahagian atas dah tumbuh..2 batang *dah mula tunjukkan minat nak baca buku..asyik berebut Quran jer ngan Ummi,then Ummi belikan dia buku Alphabet..A..B..C..ado gambau2 kaler2 menarik.He like it!!! *makin manja ngan Baba.. *gemar makan telur masak separuh.setiap pagi,mesti sarap telur masak separuh *makan apa yang Ummi+Baba makan..suka meratah lauk.. ( habit nie mmg 2 bijik cam Baba!!hahaha) Dan bila Adam jumpa air.............. video

No comments: