Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Friday, February 19, 2010

Fresh Faces of One Year Old Adam Khalish

Hoooreeeyyyy.. (Emosi gumbira rasanya hati,coklat cair dinikmati..Choki Choki..errrrgghhh..terover la pulak!Over excited!!!!) Haaa..nak tau knp Ummi hepi sangat today? Mari cni rapat-rapat..dekat-dekat.. Nak story same semua nie (kasik GEMPAK,wpun takda apa sgt pon..ngheeee) Hurmmm,Ingat lagi tak Contest Pretty Zaza Cute Baby Face?? This morning,Ummi bukak blog.. Cari punya cari.. Tadaaaa.. Ada pun entry terbaru dari Aunty Zaza.. 'NGETOP Top 10 Contest Pretty Zaza Cute Baby Face' Terus Ummi klik.. Yeayyy,moke heroku ada di situ.. Alhamdulillah,kira ok la tu kan dah sampai Top 10 from 200 contestant.. Dah selected sampai stage nie pon dah kira bagus.. Pasai sema contestant cumey2 belaka.. Dan jika ada rezeki dapat Top 3 lagi la bagus kan..kan..kan..? (Harap-harap ada rezeki moke Adam yer..) Jika x dapat pon tidak la mengapa-ngapa.. Coz Ummi tgk ada beberapa contestant lain yg agak menarik pose mereka.. Agak compete jugakla kan.. Berserah pada rezeki sepenuhnya.. Ok lah,kat entry kali nie Ummi tepekkan gambau2 terbaru Our Birthday Boy.. From Ummi's Collection, ....Presenting... My Little Cuddly and Cute Boy...

2 comments:

zaza said...

hehe... tahniah la ye! Kalau boleh.. kite nak bagi semua menang! Tapi, apa daya...

masrina said...

Hee..overexcited la Anty Zaza..
Dalam byk2 contest,yg nie jer melekat..
Tapi kalu buleh nak join sebanyak mana contest yg ada..
nak collect gift byk2 ,bkn apa,tuk kenangan Adam..heeee