Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Wednesday, February 3, 2010

"CUTEST BABY WITH CUTE MOM by MaMa_Aqish"

1. Add blog mama_aqish dan kesemua penaja So Lovely Collection, LuvBabyFashion, dnurboutique, dnurjusmate5 & addacutecloth di blogroll/bloglist anda & wajib menjadi Follower kesemua blog berkenaan 2. Tepekkan banner Contest @ banner penaja disidebar blog anda & pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified) 3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 3 tahun bermula dari 3hb Februari sehingga 3hb March 5. Hanya tajuk diatas je yang diterima "CUTEST BABY WITH CUTE MOM by MaMa_Aqish" 4. Ceritakan sedikit ape yang anda tahu mengenai blog mama_aqish & kenapa anda suka terjah blog mama_aqish(pendek pun tak pe) 5. Upload hanya sekeping gambar anda bersama anak, boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit...sendiri snap k..sila nyatakan sekali: Nama Anak & Ibu, Umur anak & Ibu, Nama Panggilan anak & Ibu serta Umur anak...umur Ibu tak payah k.. 6. Dalam entri itu pastikan anda mention tentang penganjur & penaja & link back ke blog berkenaan(no link back will be disqualified). 7. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni 8. Hadiah ditaja oleh 4 penaja k...so tentu2lah banyak hadiahnyer k... What i know about Mama Aqish's Blog? Saya selalu gak singgah kat blog Mama Aqish nie.. Macam2 ado kat blog nie..x rugi kalo singgah,memang best. Nak tau kenapa saya suka terjah blog nie? The reasons are... 1.First2 skali mestila sbb presenting blog nie bagus.Kemas n tersusun dia punya content.Memang sedap mata memandang.. 2.Banyak info2 menarek n tertarek..like parenting info terutama skali tentang pemakanan bayi coz my bb skrg dah pandai makan mcm2..and lagi,ada link tuk shopping.heee..skrg dh malas nak ukur mall cari baju bb..juz click2 jer..hahaha, dan lagi tentula banyak contest2 menarek utk disertai!!! 3.Suker baca kisah2 n pengalaman Mama Aqish nie..gain more experience n knowledge by reading,no matter what kind of writing is.. Saya pilih gambar ini for this contest.. Nama anak:Adam Khalish bin Mohd Shapiza Umur anak:11 bulan 2 minggu NamaPanggilan anak:Adam Nama ibu:Masrina binti Alim Umur ibu:26 tahun Nama Panggilan ibu:Ummi Jom join reramai.Due date on 3rd March 2010 .

1 comment:

Mama_Aqish said...

salam,

ok lulus...pastikan dah jadi follower blog penaja k