Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Sunday, March 7, 2010

Santai di tepi Pantai Nan Indah@Pantai Penunjuk,Kemaman

Allopppsss..
Entry dari i lagi,jgn mare yer!ahakssss..
*******
Semalam,Hari Lahir i yg paling besh seumur hidup nie...
(Wpon tanpa kek bedey & menu yg mletop>>x sempat nak wat properly preparation) 25 tahun yg lalu,i x amik port sgt ttg bedey celebration nie..
But since dah ada kuarga sendiri ni,adanya suami n anak..
Hidup jadi lebeh happening,Setiap momen yg berlalu sungguh bermakna..
Semuanya besh2 la kan tuk diceritakan..
(yg x besh x yahla citer, kan?coz i nak nikmati hidup ni ngan cara yg terbaek,so yg x besh tu biarkan jela berlalu sbg pengajarann pengalaman) Inilah hikmah atas apa yg aku lalui sebelum ini..
Cabaran n dugaan,serta pengorbanan.
Petang semalam,tetiba husben i kol dr opis.. Dia ajak jenjalan kt pantai,dia suh i pilih tempat..
I x bajet la dia akan ajak kuar,coz opis hour kan.. Tapi husben ckp boleh kuar coz schedule dah ok cket,x byk task yg tinggal.. Then,I suggest Pantai Penunjuk,coz pantai nie sgt cantek amat..
Pantai tepi bukit dgn batuan,then ada alur air dr bukit ke muara pantai..
Cantek uuuu,..!!!
Sewiussss**

Okeylah,cite pjg2 pon x guna kan? Jom kita tgk aktiviti kitorg semalam..

And let see apa jd bila kitorg lepaskan Adam dlm air..

^^^^^

^^^^^

Sempatla buat aktiviti makan2 sket,juz prepared udang+sotong+ikan celup tepung
ngan air twister
!NiceView at the back!
Tengokla gelagat anak teruna i bila jumpa air Langsung tak hirau orang dah.. video
Att to kak Yat:
Kak Yat blehla ajak Abg Ekhram dtg ronggeng2 kat cni nanti.
Memang sesuwei tuk photoshoot,bleh bawa Qies maen kat alur..
Mesti akak suker kan?

No comments: