Hitam Putih Kehidupanku

Hitam Putih Kehidupanku

AdikBijak.com

AdikBijak.com
Pendidikan Awal Si Manja anda bermula di sini!

Tuesday, August 5, 2014

Syawal 2014...Ummi buat come back...

Assalamualaikum...

Berhabuk suda ruang membebel ku ini..lama dowh tak singgah.

Tetiba harini terasa rajin nak patuk keyboard pc ni. Pdhal dah bosan yg amat. Sbb workload kurengggg...tunggu la next week bila projek dah start, jgnkan nk bukak internet, nak verangan pon dh x sempat kot!


Anyway, ni entry saje2 sempena syawal 2014..

Selamat Hari RAya semua!!!!

Mohon ampun dan maaf jika sepanjang perkenalan ini ade yg mengguris hati kalian. Kiranya ada terkasar bahasa harap dimaafkan.

Ahli keluarga ummi dah bertambah sebenarnya.tu si kecik comei, Hayfa Nur Zahra namanya.

Ini keluarga belah suami. ada ipar duai yg tak blk beraya. tak cukup korum lagik ni!

Dah besar my pweety pwincess sorang ni.Dah 3 tahun umurnya.Tengokla gaya bergambar, dah mcm model gitew. Anak sapa la ni ye!!!


Ok lah sayang-sayang semua. Check out dolu la ye. Tak bleh lama2 ni.
Almaklumla ofis hour.

Till we meet again.

Assalamualaikum....

2 comments:

Anonymous said...

Wonderful post however I was wondering if you could write
a litte more on this subject? I'd be very thankful if you
could elaborate a little bit further. Bless you!

Review my blog :: Hotels in Letterkenny

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)